Hop-on Hop-off spel

Hop-on Hop-off is een spel om meer te weten te komen over je toekomst.

Hoe zou je in de toekomst je leven willen organiseren? Heb je een woning die bij je situatie past of denk je dat je later meer hulp nodig hebt? Maar.... het gaat niet alleen over hoe je zou willen wonen en of je oud kunt worden in je eigen buurt. Het gaat bijvoorbeeld ook over of je een hobby hebt.

Ben je handig met internet? Kun een klusje in huis of tuin klaren? Met een pion en vraagkaartjes worden we meer bewust gemaakt van onze eigen situatie als het gaat om van leven en wonen. Om het spel goed te spelen is het inspirerend om met mensen van allerlei leeftijd te spelen, van jong tot oud. We spelen het spel per keer met maximaal 6 personen.

Het spel wordt georganiseerd door de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Schouwen-Duiveland. Met de uitkomst van onze gesprekken dragen we bij aan wat de gemeente wil bereiken in het sociaal domein.

We spelen het spel in de bibliotheek in Zierikzee op dinsdag 27 februari en 7 maart. De aanvang is 14:00 uur en de bijeenkomst duurt tot 15:30 uur. We starten met koffie of thee en een voorstelrondje en daarna spelen we met elkaar het Hop-on Hop-off spel.
Wil je meedoen? Meld je dan aan door een email sturen naar Coby via:  info@sociaalsd.nl

We kijken uit naar je aanmelding.